Услуги

Услугите, които предлагаме.


Електроинсталации

Фирмата извършва следните услуги:
    - Изграждане и ремонти на електроинсталации.
    - Монтаж и ремонт на електротабла.
    - Абонаментна поддръжка: при сключване на договор фирмата осъществява аварийно отстраняване на повреди, текуща техническа поддръжка и проверка на цялата съществуваща ел.инсталация в обекта.


Компютърни мрежи

 Проектираме и изграждаме компютърни мрежи.Създали и изпълни ли сме проекти за малки, средно-големи и големи локални мрежи.

Структурно окабеляване

 

Проектиране

 

Пожароизвестяване

 Системите за Пожароизвестяване са първата пречка пред опасности от огромни човешки и имуществени щети, предизвикани от една от най-безпощадните стихии на модерния ни живот - неконтролируемият огън.
Сериозният подход към проблема е от изключително важно значение за оцеляването на обитателите, както и на бизнеса в силно критични ситуации.
Предимства на системата
 -   Предотвратяване на човешки жертви при пожар.
 -   Предотвратяване на сериозни имуществени щети и защита на околната среда.
 -   Застрахователни облекчения.
Всеки обект има своя специфична нужда от система за ранна детекция на пожар.
Внимателният анализ на функционалното предназначение на обекта, пожарната опасност като цяло и в детайли са първите неща при подбора на тип на инсталацията.

Охранителни системи

Ние Ви  предлагаме комплексно проектиране, изграждане и поддръжка на специални системи за сигурност за хотели,  бизнес сгради и луксозни жилища. Извършваме проектиране, производство и пълен инженеринг в посочените области и поддържаме собствен eкип от високо квалифицирани инсталатори, гаранционен и следгаранционен сервиз.

Телефонни инсталации

"Рексппот" разполага  с инженери, специализирани в изграждането и поддръжката на вътрешноведомствени телефонни мрежи и инсталации.

Copyright© Reskppot.com, All rights reserved , Web Design: ImelDesign

Счетоводно обслужване от счетоводна къща "България" ООД